În curând vor începe înscrierile!!!

Înscrierile se desfășoară pe perioada a patru săptămâni, timp în care candidaturile vor fi analizate de către membrii comisiei de selecție. Aplicațiile primite după termenul limită vor fi automat descalificate.

Cele mai bune aplicații vor fi selectate pentru a trece în etapa următoare. Ne rezervăm dreptul de a notifica doar candidații admiși pentru interviu și testare.

În această perioadă vor avea loc interviurile și testările primei serii de candidați selectați. Pentru participarea la această etapă candidații trebuie să prezinte cartea de identitate în original, adeverință de student sau copie a diplomei de licență, masterat sau doctorat.

În funcție de rezultatele testului și evaluările comisiei în urma interviului, fiecare candidat va primi un punctaj. Vom notifica toți candidații cu privire la punctajul obținut și dacă acesta îi califică pentru participarea la internship.

Prima zi de Internship va debuta cu un tur de orientare și o sesiune de relaționare. Este important să ne cunoștem și să conștientizăm că vom forma o echipă!

În ultima zi, internii vor primi atestatele și vor participa la întâlnirea de încheiere a programului.